תמר ואגוז בשוקולד

תמר ואגוז מצופה שוקולד
מתכון פשוט קל ויפה להעשרת מבחר העוגיות המוגשות למסיבת תה או לכל אירוע כגון חינה, חגיגת המימונה וכדומה.
ניתן לצפות בשוקולד מגוון רחב של חומרים די בקלות, זה גם יותר טעים וגם יותר יפה ומציג חזות עשירה.
 
 


המרכיבים / חומרים הדרושים להכנת תמר ואגוז בשוקולד:

להלן החומרים הדרושים להכנת מתכון תמרים ואגוזים בשוקולד.
אגוזי מלך חצויים (לא שבורים)
200 גרם שוקולד צימקאון
תמרים יבשים - הזן לפי טעמכם אני אוהב דקל נור.
הכמות אינה רשומה תלוי בגודל האירוע ובכמות האורחים

אופן ההכנה של תמר ואגוז בשוקולד

המתכון פשוט למדי 
חותכים את התמר בצד אחד לאורך ומסירים את הגלעין. מכניסים לתוך החלל שנוצר בתמר חצי אגוז מלך.
ממיסים את השוקולד צימקאון. 
ניתן להמיס או במיקרוגל או שמניחים את הקערה עם השוקולד על קערת מים חמים שנמצאית מעל הכיריים. טובלים את התמר והאגוז בשוקולד בצד של החלק הסגור של התמר למשך 10 שניות  ומרימים. מניחים את העוגיה רצוי על נייר פרגמנט להתקרר בטמפרטורת החדר. השוקולד מתקשה לאחר זמן קצר וניתן להגיש לתיאבון האורחים. העוגיה יכולה להחזיק זמן ארוך למדי. 
ניתן לשמור גם במקרר או בהקפאה למי שרוצה למשך זמן מאד ארוך.
כמובן שהעוגיה בדרך כלל מלווה בעוד עוגיות מסביבה כך שלא תרגיש בודדה. 

המתכון בחסות עוגיות מרוקאיות לאירועים