+ Grab this widget
 

למתכון המלא להכנת ספינז' - SFINJ

ספינז' - SFINJ ספינז' מרוקאי
סרטון וידאו להצגת שלב הטיגון של הספינז'
 
 

כמה מילים על ה ספינז' מרוקאי -

  SFINJ

הספינז' קל יותר מהסופגניה הישראלית הקלסית הוא ספוגי מאד והכי כיף לאכול אותו חם אבל לא חם מדי מהמחבת אלא אחרי 5 דקות מנוחה. אני אוהב אותו הכי עם ציפוי של סוכר גבישי. אז אם בא לכם קצת לשנות ולגוון את חג החנוכה ממש לא צריך הרבה המתכון פשוט וקל

 

.

בצק הספינז' לפני תפיחה
בצק ספינז' אחרי התפיחה
מחבת ענק לטיגון הספינז'
 

המתכון בחסות עוגיות מרוקאיות לאירועים